Sóm una empresa jove i dinàmica que vàrem començar la nostra aventura l’any 2009. Des dels inicis hem tingut les idees molt clares: LA NOSTRA TERRA.

“Distribuïm en exclusiva a professionals una extensa sel·lecció de productes que provenen de cellers Catalans” 

El nostre objectiu és el d’apropar i donar a conèixer petits productors a la nostra regió. Així doncs, seguint la nostra filosofía, representem i distribuïm en exclusiva, per la nostra zona d’actuació, una extensa sel·lecció de productes que provenen de cellers Catalans, de totes les Denominacions d’Origen Catalanes. 

Comptem amb un vincle molt proper amb els cellers i treballem cada dia per trovar noves incorporacions que segueixin la nostra línia de negoci, per tant estem permanentment introduint novetats a la nostra oferta. Els nostres valors a l’hora d’escollir les representacions són: cellers petits, familiars i amb valors. És a dir, vins que no es trobin a grans superfícies; vins de varietats de raïm autòctones; vins que provinguin d’agricultura biodinàmica; vins ecològics, vegans, naturals (sense sulfits afegits); vins de petites produccions; vins elaborats amb diferents tècniques de fermentació (àmfores etc..) i vins amb personalitat.

“Comptem amb un vincle molt proper amb els cellers i treballem cada dia per trovar noves incorporacions que segueixin la nostra línia de negoci”

Per el que fà al servei, considerem aquest com un del pilars més importants de la nostra empresa oferint un tracte personalitzat i flexible. Comptem també, amb una de les distribucions més ràpides del mercat gràcies a la flexibilitat horaria i als amplis estocs del que disposem al nostre magatzem, sense oblidar la nostra voluntat i motivació per a satisfer al client.

Cal destacar que el nostre magatzem reuneix tots el requisits per a la millor conservació del producte tenint en compte la humitat i la temperatura. 

“Ens hem especialitzat en oferir un assessorament complet als nostres clients”

Durant els últims anys i aprofitant la nostra experiència, ens hem especia- litzat en oferir un assessorament complet i gratuït als nostres clients, axí com en dissenyar una carta a mida segons l’oferta gastronòmica i/o les necessitats, reportant un augment de la facturació per al client provenint d’aquest canvi.

“Especialització i venta de Lots de Nadal personalitzats mantenint l’exelencia en qualitat”

Per últim destaquem l’augment significatiu d’especialització i venta de Lots de Nadal personalitzats destinats a “empreses”mantenint l’exel.lència en la qualitat, prioritzant la proximitat, els petits cellers artesanals, amb valors afeigits com ecològics, d’integració social etc.. entre ells destaquen productes com Olis, torrons, neules, xocolates, productes d’alta xarcuteria.